RSS

myfadzli.com

Happy :)

Thursday, June 11, 2009

ha.. nih bukan iklan Digi k.. xda kena mengena ngn sim kad happy or ap2 jela berkaitan dengan Happy dari Digi tuh.. huhu... tadi.. br je kejap tadi.. ak dapat la berborak dengan pengantin baru... waaa sape tuh yer.. hmm.. korang rasa sape?? dah.. xpayah pikir.. ak bg taw ni... user selamba jugak.. haha.. Mia in d haouzz... yey... jom kt sembang2 dgn dia...

Tuah: selamat pengantin baru
Tuah: mmg tggu mia on9 je nie
mia: thnx
mia: hehehe
mia: sori bz sket...
mia: kat umah mertua ni
Tuah: patut la
mia: xleh nk sukati2 lyn intenet cam dulu2
Tuah: hahaha
Tuah: congratzzz
mia: thnx
Tuah: mst mia dh xmo on9 pas nih
mia: on9 bile de ms la
mia: xleh la slalu2 sgt
Tuah: ooo
Tuah: kem salam kt suami yer
Tuah: dl kem salam kt tunang
mia: insyaAllah
Tuah: haha
mia: hahaha
Tuah: jg diri elk2
Tuah: drah manis lagi skali
mia: insyaAllah
mia: haha
Tuah: zzz lain mcm ja rs nie.. haha.. borak ngn isteri org.. perghh..
mia: wakakaka
mia: ape la
Tuah: btolla... nape tah
mia: haha
mia: xde ape la
mia: bkn niat nk kacau rumahtangga..


ha.. nih la serba sedikit borak ngn mia.. isteri orang.. so mmg rasa lain.. x mcm sblm nie... havoc giler.. haha.. nih skrg... maybe kn paham sndr la yer.. hehe...
papehal... semoga berbahagia smp ke anak cucu cicit.... amin...

so.. mcm biasa setiap entri ak mst jer ad movie review kan.. haa.. kali ni.. ak nk review pasal movie yg ak bg taw dlm entry sblm nie.. kli ni ak nk review pasal movie Hantu Aborsi.. apola berjela2 ak tulis nie.. nah reviewnyer...




Caca (Bulan Ayu), gadis cilik berusia 7 tahun menghilang dari rumah. Caca sering terdengar tertawa dan bercanda di dalam kamarnya yang dia huni seorang diri. Semenjak pindah ke rumah baru, Caca sering menunjukan perilaku aneh. Orang tua Caca, Devi (Happy Salma) & Handy (Okan Cornelius), kerap mendapati Caca berbincang dan bercanda seorang diri di kamar. Namun Caca bersikeras bahwa ada anak perempuan lain yang setia menemani dia bermain di kamar setiap sore hari menjelang maghrib. Caca selalu meminta agar Cinta, teman perempuannya itu dibolehkan tinggal di rumah bersamanya
Orang tua Caca menganggap itu hanya teman khayalan Caca. Tapi, lambat laun Mama Devi merasa ucapan Caca bukan isapan jempol belaka. Dia mulai mengalami kejadian-kejadian yang kerap membuat bulu kuduk bergidik tatkala sandikala menelan senja.
Kini tiba giliran Mama Devi mencoba meyakinkan Papa Handy perihal kebenaran perkataan Caca. Tapi, Papa Handy bersikukuh itu hanya perasaan Mama Devi yang tersugesti oleh cerita Caca.
Siapa gerangan roh halus itu? Kenapa hantu itu hanya memburu dan mengganggu Caca? Lalu dimanakah keberadaan Caca? Apakah roh halus itu membawa serta Caca bermain kedunianya? Berhasilkah Mama Devi & Papa Handy menemukan Caca sekaligus memecahkan misteri hantu gentayangan itu?

http://rapidshare.com/files/214649775/Hantu.Aborsi.2009.rar


enjoy!!
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

tyka said...

mia da kawen ek?
huhu
tahniah
ble la tuah nk kawen plak
muaahhaha

Tuah said...

lambat lagi... huhu.. muda lagi.. ilex la...