RSS

myfadzli.com

Semalam hari malangku

Sunday, January 4, 2009

semalam merupakan hari malang yang amat sangat. dah la kelamarin baru format laptop. semalam kena format lagi pulak. nih semua gara-gara kena backdoor dengan orang. selamat la tak masuk akaun online bank. kalau tak.. naya aku... kenapala orang dengki sangat nak meng-backdoor aku ha? pelik betul. inilah manusia. tak pernah langsung nak menghormati orang lain. geramnya ya amat.

semalam masa tengah nak format, dvdnya pulak buat hal. makin geram la jawabnyer. nak borak ngn kawan-kawan kat ym pn x boleh. balas pakai handset. lepas mesej dengan diorg tergerak pulak nak cek baki. omg, terkejutberuk den kat dalam hutan tuh. rm7 ak abes. hampeh nyer yahoo. curi kredit kemain banyak lagi.

disebabkan geram sangat ak pn ape lagi. g ketuk-ketuk laptop tuh.. haha.. kesian plak.. jadi mangsa hangin ak. lepas dah lepas geram ak pn usap la balik laptop nih.. yer la.. sayang.. mahal tuh beli.. haha.. laptop nih pn ak tutup dl.. pasang plak PC.. borak ngn diorg kat YM. dh lama sikit ak pun bukak balik laptop dan install OS. terpaksa pakai vista. berat pn beratla.. xmau amik kesah sangat. yang penting aku dapat bermesraan semula dengan laptop tercinta. malam nyer pulak ak pun pergi install semua application yang ak pakai...

berakhirnya sebuah kisah malang pada hari itu...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Tuah said...

os, aritu aku try backdoor function , x sangka plk kene kt ko..
hehe

admin said...

heh... bkn ko arrr... org lain... lol... ko nk backdoor ak gk ker??? hampeh... ak soh sam backdoor ko... hahhaa... btw... selamat dtg ke teratak buruk ak yer fman... hahaha