RSS

myfadzli.com

Tweet! Tweet!

Wednesday, September 9, 2009

ak rasa sekarang ini twitter merupakan salah 1 web application yang sangat menakjubkan.. mana x nyer.. boleh dikatakan sekarang ini hampir semua orang ad twitter masing2... boleh dibandingkan la antara orang yang berblogging dengan org yang bertwitting... berbeza... twitter senang jer nk update.. dan twitter gk senang nk handle.. kan.... berbanding dengan blog yang susah nk handle nih.. klo ngn twitter juz shout ap yang ad kt pikiran dgn ayt yg simple... perghh mmg best...



selain dari tuh... klo nk bertwitter xpayah pun nak tulis panjang2 mcm skrg nih.. haha... blogger plak kn rajin... =.=' part yang paling ak x suka.. haha.. ak dah la x rajin.. kn plak tulis panjang2 mcm nih.. pergh rasa malas jer.. tp malas2 ak pun still gk nak berblogging... kelebihan ak... hahaha.. okeh la.. pagi2 lagi ak dah memekak kat sini kan.. mesti korang bengang.. haha.. klo saper2 ad twitter leh la click kt gambar burung kt atas nih.. leh follow sama2.. okeq.. good morning... chao~~
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

- p z a a - said...

Tapi tuah tamo add piza. Sungguh kerek.

TweetyPeak said...

apasal aku rasa cam bangga dengan tajuk "Tweet Tweet".. hahhaa.. gila pasan tak habis tweet neh.. larikkk.
samat buka pose

Tuah said...

@pzaa : lor makcik pzaa nih... kang dh ajak add kita dl.. br la kt add dia.. hehehe...

@Ms Tweety: tribute tok u la.. wakaka.. jokin jer.. selamat dah berbuka puasa.. hahahah