RSS

myfadzli.com

Ramadhan ke-5

Wednesday, August 26, 2009



Harini merupakan ramadhan yang ke-5. alhamdulillah semua berjalan dengan baik.. ni xda ponteng2 k... dah tua bangka still nk ponteng? malu la sikit ngn adik tuh.. diorg still kecik pun larat la.. huhu..

okeh.. sebenarnya nak bercerita sikit jela... mid term dengan lab test nih tengah la berlangsungkan.. huhu.. tp tengah lab test dengan mid term nih la boleh plak asyik online jer... main game kat fb la.. macam2 lagi la.. sangat merusakkn diri.. huhu... kadang2 terpikir gak kenapa la ak suka sangat main2.. tp xda jawapan... dan dengan sebab itu la ak masih lagi online dan bermain game di fb.. oh fb kenapa kamu tidak mau down? sangat merunsingkan...

ataupun nk suruh ja bapak ak xyah bayar streamyx.. orite gk idea tuh.. xda la ak akan selalu on9 kan... idea yang sangat bijak.. tp ak akan mengalami kesusahan yang ter-amat susah dimana xleh nk download note plak.. huhu.. mcm2 plak kn bt.. nk cek email lg.. argghh semua idea nih x boleh pakai.. so? xda jawapan lg.. huhu... runsing2.. exam.. game.. game.. game.. exam.. tgk tuh.. game paling byk.. mmg buruk sungguh perangai ku ini...

hmm memandangkan sudah mau berbuka puasa.. ak stop dl k.. len kali kt bercerita lagi.. bye2..
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

saye kerink said...

salam. tuah! hahahmissu. ;]
puase puase hahah.
tuah dah tua bangke.
uhh tade idea da. tadi ade.hah dodowl.

Tuah said...

lol faris.. haha... tuh la time buka minum jus semut lg. kn dh lupa.. hahaha...