RSS

myfadzli.com

Its Wednesday

Wednesday, July 29, 2009



yup.. harini hari rabu.. ap istimewanya? xda ap yang best nyer pun cuma ad 1 kelas jer.. huhu.. kelas dengan Dr Khanapi... Software Managemnt dan ak bukan nak cakap ap pun pasal kelas nih.. cuma.. esok... ha... sesorang akan muncul menerangi hidupku.. wah.. wah.. jiwang karat.. haha.. jokin jer..

ok.. sebenarnya... mmg betulla ak miss seseorang tuh... rindu.. betul ker? atau cuma perasaan aku jer? entah la.. yang pasti.. rindu tuh datang tanpa diundang... adakah ini dinamakan cinta? atau sekadar mainan perasaan sahaja? aku sendiri pun tak tahu... yang penting perasaan yang tidak diundang tuh semakin lama semakin membara dalam diri nih... mcm cerita Bara kt tv2 plak.. haha...

rasa-rasa la kan.. boleh ker kita ikot time yang kat atas tuh.. refer kpd gmbr diatas.. hehe... how about saturday n sunday? mcm x logic pulakkan.. maybe hari sabtu ngn ahad 50-50? waaa hebat... time tuh mmg bermanja sakan la yer.. yg penting jgn lebih2 sudah... mst kn igt mak.. igt pak kt umah tuh.. :D

ak jamin ramai yang pelik dengan entry kali nih.. aku pun x taw kenapa ak create entry nih.. adakah disebabkan ak xda modal lain untuk ditulis ataupun sbb ak mula jatuh cinta dengan seseorang? hanya aku sahaja yg tahu.. :D
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

gulichester said...

bara
yang panas membara..(lagu awie..)
hahaha...

aShLyN cHaN said...

ahahaha...aku tau...ko dah jatuh hati pada seseorg...jeng jeng jeng...sapa budak ber"tuah" tue eh??? apa pon aku doakan ko dapat org yg ko suka...yaaiii...

Tuah said...

@guli.. best tuh lagu awie tuh.. huhu
@alice.. waduh... mn ad jatuh hati la.. jatuh tangga ad la.. haaha...

ZKojek said...

Wahaha kata aku mamat jiwang, sendiri tulis jiwang, lg jiwang dari aku. xb'tapis hahah bboooo

Tuah said...

hoi2... mn ad jiwang.. tuh kan... bermadah jer.. wakakka... ak bkn mat jiwang mcm kaw jack...